Jaja… ik ben het!

Zo vroeg op? Neen, ik wil nog niet uit mijn mand! Dat had je gedacht… Als het vrouwtje iets in haar hoofd heeft… Oké, om 6.15 uur naar de speelwei! Ach ja, ik wil wel wat rennen!

En nu de auto in. Het vrouwtje praat altijd maar over trimmen. Wat zou dat zijn! Maar ik weet het meteen als ik de poort zie waar we uitstappen! Dit is bij mijn mama Funnygirl. Zie je wel, daar is haar baasje al! Ik mag mee, het vrouwtje niet! Haha, dat is nieuw…

Daar is het vrouwtje weer! Ja, vrouwtje, mijn jas is uit, die ligt daar op de grond. Ik loop nu in mijn ondergoed zegt het baasje van mijn mama… 😉 Hij zegt ook dat mijn zus, die in Frankrijk woont, veel prijzen wint. Nu ben ik toch een beetje fier op mijn zus, zie! Het baasje van mijn mama meet mij: 61 cm. Dat is groot voor een meisje! Oh, dan ben ik dus een grote airedale-dame! 😉

We gaan naar huis, ik mag van de tafel springen! Enneuh, als het weer hagelt en onweert zoals gisteren, mag ik dan mijn groene trui aan?

Neen, Kita, toch niet in de zomer met zo’n dikke trui!

Zeg vrouwtje, dan mag het zomerweer wel beginnen, hé, nu ik rondloop zonder jas!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s