Juni toen… en juni nu!

Het vrouwtje zit aan het tokkelding… ah nee, dat is waar: ik leerde vandaag een nieuw woord: computer! Dat tokkelding en die rechthoek waarop allerlei beweegt is een computer! Zoals een pakje papier een boek is. Die mensentaal toch!
Dus het vrouwtje zit te tokkelen! Er flitsen veel plaatjes en hondjes voorbij en het vrouwtje moet erg lachen! Zegt af en toe mijn naam! Ze heeft een goed idee, hoor ik!

Kom, Kita, kom uit je bench! We gaan foto’s maken!

Ja, ik wil wel uit mijn bench, daar niet van! Weeral plikplokken?

Ja, Kita, volg. Een heuse juni-fotoshoot!

Ha, gaan we naar een nieuw vriendje? Die heeft dan wel een lange naam! Naar beneden in elk geval!
Mag ik op de vensterbank springen? Leuk! En nu in de mand zitten? Het zijn wel gemakkelijke oefeningen vandaag, hé vrouwtje? En nu naar de auto? Ah, dat komt ze ook nog te kort? Wat zegt ze? Nog éne op het gras? Oké! Is het nu al gedaan?
Ik begon het net leuk te vinden! Zeker de snoepjes die ik krijg als ik zo mooi stilzit als ze plikplokt! 🙂

Ha, Kita, nog eentje dan, bij mijn mooie boompje! 🙂

  1. Oh, die snoet! Soms om op te eten, soms om naar de maan te sturen en soms om te gieren van het lachen! Dat gegrijns soms, als ze koppig is… Man, man, man!… Het si zo’n schatje, woensdag gaat ze naar de kapper! 😉

  2. Tof idee! Kita is veel groter geworden of de achtergrond veel kleiner: de auto, haar mandje, de weide,…. Maar..die lieve, ondeugende snoet heeft ze behouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s