Koppige ikke en… mijn boom!

Zóóóóóóóóóóóó boos was het vrouwtje! En niet alleen op mij! Ook op “wie doet nu zoiets”. Die ken ik niet, en ik denk dat dat best is… 😉 Waarom? Wel, “wie doet nu zoiets” heeft allerlei “huisvuil” gedropt in het straatvuilnisbakje bij de poort van de speelwei. De grote zwarte vogels pikken dat daar allemaal uit en vliegen ermee over de speelwei. En dan? Haha, dan laten ze dat vallen! Yippie! Zo vond ik iets wit! En daar heb ik, en ook Sammy, mee rondgelopen. Natuurlijk bracht ik dat niet naar het vrouwtje toen ze riep! Ik ben een koppige terriër, weet je nog?

En een puber! Kita, hier! Bah, dat is een vies maandverband!

Wat zegt ze? Aaaai, zo boos dat ze zelfs vergeet te plikplokken! Het ding is in twee. Sammy en ik hebben elk een stuk. Eind van het liedje: we hebben niks meer: de vrouwtjes hebben het afgepakt met poepzakjes en in de vuilnisbak gedaan.

Iedereen – behalve ik – is nu naar huis. Het vrouwtje haalt het blinkend doosje uit haar tasje. Dat is wel wat laat, want de pret is uit.

Kita klim nog maar eens in je boom! Dan film ik!

Boom? Ja, dat is ook leuk! Er in en er uit! Het blinkend doosje werkt! 😉 ’t Vrouwtje denkt niet meer aan “wie doet nu zoiets” en ze is niet meer boos, gelukkig! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s