Kita goes… online!

Ohlala, het vrouwtje tokkelt al een hele poos en af en toe zegt ze iets tegen mij… ik snap er niet veel van. Airedale Cora, 2 jaar, Duitsland. Mooie filmpjes…

Hoezo? Ik heb nu een vriendinnetje in Duitsland? Nee, nee, ik heb een vriendje in Frankrijk: Mano!

Neen, Kita, een online vriendinnetje… via Facebook!

Wat boek? Online? Twee honden? Twee airedales?

Neen, Kita, het online vriendinnetje heet Cora: je ziet haar alleen op filmpjes! En hoe meer mensen de filmpjes zien, hoe beter: de opbrengst gaat naar een Stichting die dieren redt, vertelt haar baasje!

Ik snap er niks van! En wanneer komt Cora naar de speelwei? En wanneer mag ik de filmpjes zien?

Oh, Kita… zucht… Cora is een ver-weg-vriendinnetje! Filmpjes: hier zie: wel twee vandaag!

Fans, kijken, hé! Voor één keer ben ik het niet maar het is wel super! Het is mijn ver-weg-vriendinnetje Cora!  1. Hey Anna, Hey Twister! Yep, het leven met facebook en internet en… Niet gelachen! Leuk dat het gastenverblijf zo mooi wordt! Verheug me al om jullie echt te leren kennen, Lennox ook, zegt hij. Heb het hem uitgelegd: opa Lennox snapt ook niks van internet en tokkeldingen en rechthoeken waarop alles beweegt… Zeg, het vrouwtje zegt dat er vier airedales op de foto staan? Wie zijn dan de andere? Waren dat gasthonden zoals wij zullen zijn? En zouden jullie met ons mogen komen spelen van jullie vrouwtje? Vraag aan jullie vrouwtje of ze een foto van jullie opstuurt met de mail, dan maak ik een verhaaltje over jullie in mijn blog, zoals over Cora! Anna, heb je nog last van de prik? Ik kreeg er twee vorige vrijdag! Bah! Maar ik ben gesteriliseerd vorig jaar, toen ik zes maanden was, dus ik word niet loops. Prik minder voor mij… 😉
    Dag jongens, een flinke knuffel van Kita uit Antwerpen!

  2. Hé Kita ! Het leven wordt er niet eenvoudiger op voor ons, honden, hè, met al dat internet en facebook en twitter gedoe. Wij snappen er ook niets van hoor. Maar in ieder geval lieve hondengroetjes van jouw andere ver-weg-vrienden Twisterhof Airedale-vrienden Anna en Twister. Oh ja, vrouwtje is hele dag aan het klussen en behangen en meubels in elkaar zetten enz in het nieuwe gastenverblijf van Twisterhof. Het wordt erg mooi en wij zijn er ook al in geweest. En alle hondenvriendjes zijn daar ook van harte welkom hoor ! Je kunt heel leuk door de lage ramen naar buiten kijken en het erf in de gaten houden. En baasje maakt ook een hele leuke omheinde speelweide voor de gast-hondjes. Daar kunnen wij de hondjes van de gasten van het nieuwe gastenverblijf ook een beetje ontmoeten (er zitten wel coniferen en gaas tussen de speelweide van de hondjes van de gasten en onze speelweide maar dat maakt ons lekker niets uit. Gezellig !!!). Nou, wij gaan weer lekker een dutje doen hoor. Oh ja, Anna heeft gisteren een jonge merel gevangen. Gemeen hè ! Als straf heeft ze gisteren een anti-loopsheid-prik gehad …………….. lekker puh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s