Nieuws van de dag?… Mollen, putten en Lucien!

Gisteren en vandaag was het druk op de wei: veel te beleven!

Vanmorgen hadden Sammy en ik een molletje gevonden, bij de draad. Het molletje zat vast in ’t gras en we konden het maar niet pakken. ’t Vrouwtje van Sammy en mijn vrouwtje kwamen kijken… jammer genoeg zijn die veel te snel nieuwsgierig! En… de pret was meteen uit natuurlijk! Mijn vrouwtje heeft het molletje gepakt en over de draad gezet. Voilà, toen konden Sammy en ik er niet meer bij! Ggggrrrr. 😦
 ’t Vrouwtje van Sammy gooide toen met een oranje balletje: hebben we daar maar braaf mee gespeeld! Afleiding noemen de vrouwtjes dat! 😉

En gisteren! Hoera, hoezee! Lucien was er ook en het komt dik in orde! We leren hem graven! En hij kan het al! Lucien paste precies in de put! De vrouwtjes moesten eerst lachen, maar dat heeft niet lang geduurd want graven mag echt niet. Daarom is het natuurlijk zo fijn! 😉 Mijn vrouwtje zegt dat ze nog rustig op vakantie wil, zonder dat ik graaf! En ’t vrouwtje van pup Lucien wil ook een hond die niet graaft… Waarom zijn die vrouwtjes en baasjes toch tegen alle leuke dingen? Gggrrrwaf! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s