Duwtje hier… prikje daar. Bah!

Wat nu weer? Net terug van de hondenwei, pootjes gewassen en meteen het gareeltje aan? Ben benieuwd!

Ha, we gaan met de auto… Oei, die grote poort ken ik! Aaaiaaai, dat is de grote poort en de garage van de hondenkliniek. Ja zeg, ik weet het: ik heb vanmorgen mijn brokjes niet opgegeten, maar daarom moet ik nog niet naar de groene schorten!

Jawel dus. Eerst op de weegschaal. Zitten, ik weet het, pfff. 23, 200 kg. Oef, mooi op gewicht. Kwestie van de snoepjes niet mis te lopen… En nu moeten we wachten. Ha kijk, een klein lief hondje, 7 maanden! Dat is nog echt een puppybaby! Maar schattig!

En daar!!! Niet te geloven! Een airedale-dame! Een echte! Hallo, mevrouw airedale! Ja, ik weet het: wat een toeval! Zo weinig airedales in dit hondenleven en nu wel twee tegelijk in de wachtkamer van de dierenkliniek. We mogen even dag zeggen van de baasjes. Ha, het vrouwtje plikplokt!

En nu komt de lieve mevrouw met de groene schort. Wat ze doet is niet altijd zo lief, ggrrr. Het gaat allemaal nog: frullen aan mijn oortjes, mijn tandjes laten zien, maar dan begint ze aan mijn buik te voelen, en dat wil ik echt niet! Gggrrr, wafgrrr. De baasjes zijn niet tevreden. De baas pakt me op en zet me op de tafel en ze houden mij allebei vast. Niks geen beweging meer… oké, ik geef me over, ik zit stil. Moet wel hijgen van al dat gedoe. Ook niet goed want de mevrouw hoort mijn hartslag niet met die gekke leiband. Snoetje toe dus.
En wel twee prikken, sapristie! Eén in mijn nek en één in mijn bil! Iiiiefrrrgrrrr.

Vaccins, Kita, vaccins!!

Nu komt hopelijk het leuke stuk! YES!!! Daar zijn ze, de snoepjes! En wel vier! 2 kleintjes en 2 groooote! Zie je wel dat de mevrouw met de groene schort lief is… op ’t einde toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s