Hiphiphip hoera… voor opa Lennox!

Lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloria! Hieperdepiep hoera!

Mijn opa Lennox is jarig vandaag. 13 jaar! Als dat niet veel is! Maar dat zou je niet zeggen: in de wei doet hij af en toe nog een spurtje, zeker voor een snoepje! In het park sloft hij wel wat, daar wil ik wel vlugger stappen, wees gerust!
Hij wil geen kroon op zijn hoofd, gromde hij daarstraks: dat schijnt het vrouwtje wel te weten want ze maakt er geen! Maar ze plikplokt wel: Lennox alleen op het plaatje, Lennox en ik op het plaatje… We moeten stilzitten en liggen! Gggrrr. En… we krijgen allebei een grote bulle pees. Wat een feest! Wanneer is Lennox weer jarig?

Nu zit het vrouwtje te tokkelen en ze zegt dat Lennox in mensenjaren een andere leeftijd heeft. Ze berekent dat door te tokkelen? Ik snap er niks van. Ze moet wel lachen: het is altijd wat anders zegt ze. Wafwaf! Lennox is tussen de 65 en 101 mensenjaren oud! Wafwafwaf!
Kunnen de fans ook rekenen?

Ja, Kita, het is al goed, ik zet de links erbij! Voilà, zie!

http://www.kwebbel.net/dog/

http://www.inentingenhond.nl/leeftijd-hond-in-mensenjaren

De foto’s toch ook, hé, vrouwtje?? En ik erbij? Wafwaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s