Gisteren?… Sammy en ik liepen ‘onze’ ten miles.

Het vrouwtje en het baasje lopen te praten met het vrouwtje van Sammy en de mevrouw met de koekjes die nu met Iko naar de wei komt. Iko en Lennox zijn aan ’t ravotten, ik ga af en toe eens kijken maar moei me beter niet… opa Lennox zou het niet leuk vinden!

Het vrouwtje heeft de bal bij in die grote plastic zak maar vergeet die te geven. Marathon, ten miles, training, loopschema’s… Hebben ze het over nieuwe honden of wat? Ik snap er niks van maar het lijkt wel interessant: ze vergeten ons!
Wafwafwaf…en even tegen de arm van ’t vrouwtje duwen. Ahah, het helpt. Sammy en ik krijgen de bal. Hoera! En nu maar stoeien en lopen, en nog rennen, en nog lopen… en weer maar lopen, en nog, en nog…

Nu ben ik echt moe. Pfff.

Kita, breng de bal! We gaan naar huis.

Ik ben te moe! En hij ligt zo ver, die bal, maar ik slef er wel naartoe…

Nu ben je moe, hé, Kita? Hebben Sammy en jij ook de ten miles willen lopen?

Euh?? ‘Ten miles’ is dus zeker geen andere hond! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s