Nachtelijke sanitaire perikelen

Wat is al dat gepiep, zeg! Als mijn oude knoken mij niet bedriegen, is het nog midden in de nacht… Dat moet die Kita zijn in de aangrenzende ruimte. Wat heeft die airedale in godsnaam tekort? Om deze tijd moet je slapen, meisje! Het gepiep is gestopt. Ik vermoed dat ze gewoon in de keuken geplast heeft! Kraak, kraak! Boven mijn hoofd begint het ook te bewegen. Daar komt iemand de trap af. Zo doe je hier geen oog dicht, hé!

Kita mag de gang in. Wie gaat nu in het holst van de nacht een wandelingetje maken? Ze zijn al terug. Veel zal dat klein grut niet meer geplast hebben, denk ik, eens de druk eraf was. Ze moet wel leren om haar plas een hele nacht op te houden, hé! Ik moet toch ook tot ’s ochtends wachten? En zelfs dan gaat de Baas niet altijd meteen met mij buiten. Hij verorbert dikwijls eerst nog op zijn dooie gemakje zijn ontbijt.

Tja, gisteravond zijn we met ons getweeën alleen thuis geweest, zonder de Bazen, en ons Kita heeft toen een ferm been gekregen om zich te amuseren. Wellicht had ze daarna zo’n enorme dorst, dat ze later op de avond nog een forse slok water gedronken heeft. Ik ken dat: in de loop van de nacht kan het dan wel afzien worden… Niet slim, maar als je grote dorst hebt… Ze leert het nog wel. (Lennox)

Eén reactie

  1. Tja, Lennox, wij kennen dat hier ook. Grote dorst voor het slapen gaan en de dag erna een bed om te verschonen. En let op: dat is bij zo’n pup van 4 en 6 jaar! En wie kan dat verschonen? Niet die puppies hier hoor. Ikke. Alle begrip dus en ik wens je een verdiende nachtrust ( ook aan de bazen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s