Lezen?… Ja, dat wil ik ook wel!

Zon en droge pootjes… dat is belangrijk om mee te mogen! Toch zeker vandaag!

Daar komt het gareeltje, haha! Wat zal het zijn? Auto, tram, bus?

Te voet? Naar het park? Waarom dan dat gareeltje?
Aaah, ik zie het al: we gaan richting tram. Goei nieuws dus! Wie weet wat ik daar weer voor leuks vind. Al wordt het vrouwtje wel altijd boos als ik het oppak, tja, ze doet maar… 😉

We steken die brede straat over… mmmm, beetje raar… toch naar de tram. Een 15, zegt het vrouwtje, naar Mortsel. We stappen op. Soms wil ik wel heel braaf zijn op de tram. 🙂 Maar ik wil wel alles kunnen zien!
Oh, we stappen af! Recht naar een winkel… Kijk nu, hier staat zo’n spul met pakjes papier. Hoe noemt het vrouwtje dat? Boeken! Ja, zo is het: boeken! Ik mag mee naar binnen, dat is leuk. De vriendelijke boekenmeneer zegt dat ik groot geworden ben. Ja, zeg, ik ben een Airedale, hé, geen Welsh! Misschien groei ik nog wel een beetje! Bij deze boekenmeneer zit ik mooi stil, boeken zijn belangrijk zegt het vrouwtje, en hier zijn er hééééél veel. Het vrouwtje krijgt een leuk zakje. Mag ik daar mee spelen? Even snuffelen! Neen, dus!

Neen, Kita, dat zijn de nieuwe boeken voor de bib! Flink, zo!

En weer naar de tram! Wanneer zal het vrouwtje me leren lezen? 🙂

Boeken zijn belangrijk, zegt het vrouwtje! 🙂

Ik kan heel braaf zijn op de tram... als ik er zin in heb... en alles kan zien. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s