Gggrrrrrrrrrrr…Wraf!… Naar de dierenarts!

En mijn opa Lennox had het nog zo gezegd! Binnenkort moet jij! Maar hij zei er niet bij dat ik twee keer zou moeten! 
Gareeltje aan. Haha! Naar de tram. Haah! Altijd leuk! De 7, nog leuker, die heeft trappen. 🙂
Oei, we stappen te vroeg af voor de wei met de kleine hondjes. Sapristie, wat nu? Oeioeioei, die glazen deur is de deur waar de meneren en mevrouwen in de groene schorten rondlopen.

Naast de deur de weegschaal. Ha, daar mag ik mooi stil gaan zitten. Ken ik al! Als ik flink ben, krijg ik een snoepje. Zie je wel! Ik heb trouwens honger. Vrouwtje schijnt niet te weten dat het etenstijd is. Grrr.
Mevrouw achter die hoge tafel, haha, zoals in de post, haha… die mevrouw vraagt hoeveel ik weeg. Tiens, die weet dat ik een airdale ben of wat?

Kita weegt 23,100 kilo. Mooi, dat is iets minder dan drie weken geleden. 23 kilo is ideaal!

Ha, het klinkt oké, die stem. Snap wel niet wat ze zegt, maar vrouwtje lijkt tevreden. Daar staat water, even trekken. Aaaai, vrouwtje volgt niet. Was te denken. Eerst zitten en dan volgen. Nu pas mag ik drinken. We moeten nog wachten, zijn 5 minuutjes te vroeg. Ik ga flink liggen.
Wat is dat venijnig gekef? Wat is die kleine witte lawaaimaker boos! Even helpen! Wafwafwafwafwaf… waaaaaf.

Kita, stil! Liggen!

Dat zal wel zijn! Het duurt hier veel te lang. Grr, waf, waf, ieieieirg. En al die honden en poezen die wel naar buiten mogen… Zal nog eens blaffen en eens janken. Met even pauze, weer maar eens janken. Tot ze het beu zijn. Vrouwtje wordt wel heel boos. Ik lig toch mooi? Janken mag niet,  ook niet mooi liggend? Oei, er komt een meneer! We moeten mee want mijn dokter-mevrouw is met een heel ziek hondje bezig. Grote meneer volgen!
Dikke prik in mijn nek. Ik probeer te ontsnappen maar ze zijn wel sterk, die meneer en mijn vrouwtje. Laten prikken dus, dan komt er een snoepje, toch bij mijn dokter-mevrouw. Bij deze ook? YES, wel vier!!!! 😉
Wat zegt hij? Hij had ook een airedale toen hij een mensenpup was? Hij is daar verzot op? Wat is dat nu weer? Nog een snoepje? Dat moet ik onthouden: verzot=snoepje. En wat hoor ik nu? Hij is het baasje van Dixie, die soms in de wei komt! In november logeren Dixie en ik samen bij dezelfde oppas!
We gaan vertrekken. Zal maar flink zijn nu! 🙂

Dat zou ik denken, ja, je hebt het flink ‘uitgehangen’, terriër-dame! Zucht.

Drie weken geleden, bij de eerste prik, woog ik 250 g meer... ik heb dus flink gesport! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s