Rassendiscriminatie?… Daar hou ik niet van!

Wat nu weer? Wat zou ik niet leuk vinden moest ik er wat van snappen? Zal eens een oog opentrekken en zien waarover ze het hebben, de baasjes! Iets op dat gekleurd vlak boven dat tokkelding, waar ik niet bij mag. Het beweegt niet zoals onze Moby Dick beneden (goudvis – n.v.d.r.) en ik hoor ook niks. Niet veel aan…

En wat zegt ze nu nog, het vrouwtje? Ze heeft het over een airedale. En zonder mijn naam? Vindt ze het nu grappig of niet? Ze snapt het niet helemaal? Nooit gezien? Wat een gedoe! Zo weet ik ook niks! Mijn mening wordt ook weer niet gevraagd, gggrrrrrr.
Prentje weg en veel getokkel op dat tokkelding. Moet ik toch eens goed bekijken als ze er niet is en naar mijn bench sleuren om mee te spelen. Jammer genoeg mag ik nooit alleen hier blijven.

Ja, zie, daar is het weer! Ben ik dat? En waar mag ik niet binnen? Weer een winkel, zeker? En waarom alleen ik niet? Gitte en Sammy en Sienna en… staan er niet bij!

Neen, Kita, dat ben jij niet! En niet alleen airdedales mogen er niet in, het is daar verboden voor alle honden! Alleen blindegeleidehonden mogen mee met hun baasje (met dank aan onze welingelichte ‘vertaal’bron)… en zo ver ben jij nog niet! Verre van!! 😉

Dus toch discriminatie, ik wist het wel! Grrgrrr, waf! :-S

 
Bron:
This travel blog photo’s source is TravelPod page: A Visit to Taishi Shrine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s