Madame zonder bontjas… klaar voor de catwalk!

Ik snapte er niks van! Echt niet!!! Stokjes met scherpe punten, lange draden. Ik mocht er niet eens aan snuffen of likken van ’t vrouwtje ook al deed het leuk tiktiktaktaktuktik. Prikte wel, dus bleef er uiteindelijk maar af! Maar kijk nu eens, na al dat getikketak?

“Deze madame” zonder eigen bontjas (hej Urbanus… en ik ben niet gemeen, met of zonder!! – :-)) heeft nu beslist geen kou meer als het morgen hagelt of sneeuwt! Wat dat ook mag wezen: “sneeuwt”… Maar dat is wat ’t vrouwtje zegt…. Kop erin, pootjes erin en nu wil ik graag op de foto! 😉 Start die fotoshoot nu maar!

Zit dan even stil, Kita!

Ik poseer!

Trui met rolkraag... 😉

Heel comfortabel!

http://www.youtube.com/watch?v=baJSdRr78BQ : Volgens ’t vrouwtje komt dit… “uit de oude doos”… Klopt, ik kreeg er gisteren een nieuwe om mee te spelen! 🙂 Maar euh, in de oude zat toch niks in??? Wat nu weer???

  1. Pingback: Yes, we helped for… warm sweater day! | Every day an airedale: Kita

    • Hai Zeljka

      Dat is nu eens een goede kant aan ziek zijn en slap in de zetel hangen zie, dan geraakt zo’n truitje gebreid… Had ik fut genoeg gehad om aan de computer te zitten, dan zou het er niet van gekomen zijn! Leuk dat je een reactie plaatst! 🙂

      Daaag Patricia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s