Nog een boy-friend!… Dag Moiro!

Niemand! Vrouwtje, er is niemand! Er zijn geen vriendjes in de wei! Waar is iedereen nu? Vrouwtje, wat nu? Ha, ze ziet het ook, dat er geen vriendjes zijn! Uit haar tas komt de rode bal te voorschijn! Ja, ze gooit er mee, maar niet erg ver, zo zonder stok aan het balletje.
Heb geen zin in balletje terugbrengen, echt niet. Ik loop er eerst mee rond, en ik speel er wat mee! Dat mag blijkbaar! Ha, nu roept ze! Balletje toch maar brengen. Jaja, vrouwtje, netjes in de hand. Goed, hé, vrouwtje? Al 6 keer? Dan ben ik het nu beu! Echt wel! 😉
Oh, en daar is Pasha en Jazzy! Moet het balletje aan ’t vrouwtje geven: het gaat terug in de tas!

Vrouwtje, ginder ver! Kijk eens! Als dat geen knappe boy is. Ohlala! Hallo! Ik ben Kita, een airedale-lady en wie ben jij? Moiro? Dag meneer Moiro! Er is wat met je ene oor! Het staat niet rechtop! Wat zeg je? Is dat normaal? Hoezo? Ben je nog maar vijf maanden? Ja, ik begrijp het. Het komt wel goed!

Zullen we wat spelen? Mijn vrouwtje heeft een blinkend ding, zie je dat? Daarmee plikplokt ze plaatjes en filmpjes voor de fans! Komaan, rollen en dollen en hollen en dollen! Jazzy komt ook wel! 🙂


  1. wat een mooi filmke , toch leuk die woeffen die mooi met elkaar kunnen spelen.
    ik ben het vrouwtje van moiro , wat knap om dit te kunnen zien
    dank je
    bieke en eric

    • Mijn vrouwtje heeft dat met plezier gedaan, hoor, baasjes van Moiro! Ik en mijn blog zijn nu eenmaal haar hobby, zegt mijn vrouwtje! Ze tokkelt graag en maakt graag plaatjes. Soms is ze boos dat de plaatjes “bewogen” zijn. Ik weet niet wat dat is… maar goed klinkt het niet. Veel likjes voor Moiro en voor het vrouwtje en ’t baasje van Moiro! Tot in de speelwei! Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s