Flink oefenen… en toen: bloed!

Het vrouwtje en ik kunnen heel flink oefenen. Zo is er iets heel leuk! Ik loop netjes naast het vrouwtje, mijn kop naast haar knie. We stappen dan flink door en het vrouwtje zegt dan altijd vrolijk: flinke Kita! Goed zo, Kita! Fijn! Als ze dan plotsklaps blijft staan, moet ik direct naast haar gaan zitten en dan! Dan krijg ik een snoepje, als ik het flink doe!

Gisteravond hebben we weer flink geoefend: het was nodig, zei het vrouwtje, na de lange reis! Nu ja, ik vind van niet… Dus na het avondeten zegt het vrouwtje dat we buiten gaan voor een sanitaire stop. Altijd die moeilijke baasjeswoorden: ze bedoelt gewoon pipi en kaka!
Oké: op pad! We oefenen dus! We stappen flink door, we zijn bijna thuis!

Flink zo Kita, goed zo! Flinke meid! Flieee…

Hé? Waarom ligt het vrouwtje nu ineens op haar buik naast mij, met haar snuit op de grond?? Moet ik nu ook zitten? Zal dat maar doen! En haar bril ligt ginder! Oei, dat is wel beetje gek, nog niet meegemaakt. Snuf, snuf! Dat is bloed!! Het vrouwtje zit alweer en ik geef gauw een paar likjes. Mag niet. Een meneer vraagt of het wel gaat. Jaja, we gaan alweer verder naar huis!

Nu ziet het vrouwtje er een beetje raar en gek uit. Het lijkt wel of haar neus en ogen rood geschilderd zijn. Haar knie ook! :-)Verder is ze helemaal in orde, want ze ziet nog alles en kijft nog steeds als ik iets doe dat niet mag! 😦
Ze heeft daarstraks de stomme struikelsteen geplikplokt… 😉

Struikelsteen

  1. Hé Kita bedankt hoor, je zal je vrouwtje dus heel goed moeten verzorgen …. gelukkig is er geen blijvend letsel … maar wel veel kleurtjes…. toch wel veel pech gehad. Een dikke knuffel voor jou en “mijn bibmadam”!

  2. Aiaiai…..kita….geef je vrouwtje maar een paar extra likjes met de groetjes van mij! Maar…ik had ook graag een plikplokplaatje van je indianenvrouwtje gezien. Kan jij dat niet regelen? Hopelijk is ze helemaal in orde…blaf volgende x even als je een struikelsteen ziet.

    • Die likjes, dat is al dik in orde en ik loop nu altijd braaf naar haar op te kijken om te zien of wel alles in orde is! 🙂 Zal eens zien of ik wat kan versieren voor zo’n trouwe fan! 😉 Lik en pootje, Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s