Sapristi… training noodzakelijk!

Ik moet nog flink trainen! Ik neem me voor om morgen geen gras meer te eten en niet meer te graven. En als er niet meer gespeeld wordt, dan ga ik hollen! Het vrouwtje zal dat wel goed vinden! Ze zegt toch altijd: rennen! 😉

Hoe dat zo komt? Wel, ik zal het eens uitleggen! Ben ik eindelijk eens niet aan de leiband als ik een konijn zie… ik blijf stokstijf staan om het echt goed te zien. Ja, het is een konijn, en nog een flink ook! YES!!!! Er achteraan!

Konijn plots weg! Huphup en weg! Zomaar weg! Zomaar verdwenen! De tunnel in!
Tja, Ernie is er niet… Die is naar Frankrijk, het land van Mano! Ernie zou ’t wel kunnen pakken!

Trainen dus… Het vrouwtje moest zelfs beetje lachen! Ze lachte me een beetje uit! 😦 Maar dan heeft ze me wel getroost met een snoepje, ook niet slecht.
Geen konijntjes meer? Dan maar in de plassen!!! 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s