Beetje trieste… lazy sunday…

We zijn net terug van de speelwei… ik lig braaf in mijn bench en het vrouwtje tokkelt. Ineens zegt ze tegen het baasje: “Ooooooh nee, dit kan niet waar zijn! Op Facebook staat dat Indy gestorven is!” Oei, het vrouwtje schrikt precies heel erg! Indy? Ik ken Indy niet! Maar als ik het goed begrijp was Indy nog jong, geen opa zoals mijn opa Lennox!
Dus Indy is nu bij Grobber, vrouwtje? Dan kunnen ze samen spelen!!

Ja, Kita, Indy is nu bij Grobber… Heel triest! Het vrouwtje van Indy heeft nu veel verdriet.

En wie is ‘Verdriet’? Ken ik die hond? Zeg vrouwtje, maar ik ben nog hier hoor! Ik blijf bij opa Lennox en de baasjes. Is dat goed, vrouwtje? Zullen we vandaag extra knuffelen? 🙂

De mensenpuppy van ’t vrouwtje komt op bezoek, ze brengt spullen voor ’t werk van ’t vrouwtje! Kijk, zij plikplokt ook! 😉

  1. Tof initiatief! Wat lijken al die broertjes en zusjes toch op elkaar. Allemaal even lief en schattig…
    En proficiat voor uw vlotte ‘pen’. Ik ontdek uw commentaar met veel genoegen. Het is inderdaad een goed idee om u in de wereld van uw hond in te leven. Ik probeer dit ook, en dat zorgt voor een nauwere band tussen baasje en hond. Veel kusjes van Manon (en daar is ze niet gierig mee!)

    • Hallo, vrouwtje van Manon! Dank u wel voor de complimenten… het is leuk om te doen, deze blog. Ik kijk met andere ogen naar Kita en let veel meer op details… Omdat ze vanop ’t Asbroek zo positief reageerden, kwam ik op het idee om alle broers en zussen van Kita “uit te nodigen” om te komen lezen. Ja, het is een kusjes-gul nest… 😉 Een pootje en kusjes van Kita, die er ook wat van kent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s