Een jaar geleden?… Mijn eerste stapjes in de speelwei!

Ik hoor altijd maar mijn naam uit het tokkelding komen. En het beweegt daar allemaal. Kijk nu! Welk hondje loopt daar bij mijn opa Lennox? piepggrrpiewffgrrrrriiee

Koest, Kita! Geen lawaai in die bench!

Beter weer? Wanneer? Nu niet, want de speelwei staat onder water. Ook wel leuk, splashen in de plassen. Vrouwtje mort dan over de modder! Wat zegt ze nu weer? Eerste keer in de wei? Ah, ben ik dat? Hihi, wat bleef ik toen braaf bij mijn opa Lennox. Nu ja, hij weet meer dan ik, nog steeds… maar ik durf meer… ik word dan ook meer betrapt en bestraft dan opa Lennox. 😦  Op hem zijn de baasjes nooit boos, pfff.
Een dropke? Een klein duimpje toen? Ha, ze is blij dat ik nu groot ben, groot is beter dan klein? Zegt ze dat echt het vrouwtje? Wafwafwaf! 🙂 En ben ik nu veel mooier? Het vrouwtje is wel lief vandaag, hé? 🙂 Wafwafwaf! Wafwaf!

Stil, Kita! Koest!!

Aaai, weeral mis! Mooie liedjes duren niet lang… 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s