Hoera!… Nog een Kita!

Ha, daar gaan we weer! Ik mag mee naar boven: het vrouwtje gaat zeker weer tokkelen. Jaja, heb ik het niet gezegd! Euh, wat zegt ze nu? Ik krijg fan-mail? Wat zou dat nu weer betekenen? Wanneer gaat het vrouwtje nu eens die extra lessen hondentaal volgen? Ze maakt niks geen vorderingen.

Kita, kom eens hier! Kom kijken!

Wat? Ik mag zo maar op haar schoot springen en met mijn snuit boven het tokkelding hangen. Ha, ik moet naar het rechthoekig ding kijken! Of ik het zie? Ja, ik zie een knuffelhond: op de trap (zoals ik!) en bij veel speelgoed! Wat heeft die hond veel boeken, en een huis om mee te spelen… Wil ik ook wel eens aan snuffelen!

Kita, niet met je kop tegen het scherm!

Het is weer van dat: mag weer niet. En wat zegt het vrouwtje nu nog? Heet de hond van die mensenpuppy ook Kita? Omdat ik Kita heet? En omdat de mensenpuppy mij lief vindt? Oooohooh, wat leuk! En ze maakt soms ook lawaai als ze moet slapen. Super! Dat is een vriendinnetje naar mijn hartje! 🙂
Dag Kita daar, deze Kita hier moet nu naar ’t nestje van ’t vrouwtje! Speel ze daar! Zeg tegen je mensenpuppy dank je wel voor de plaatjes uit het blinkend doosje! Dikke likken! 🙂

Nog een Kita op de trap!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kita, ik wil komen snuffelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s