Een triootje met twee jonge grietjes

Aha, eindelijk! De klok lezen kan ik wel niet, maar ik voel aan mijn hoog water dat we flink over tijd zijn met onze namiddagwandeling, dat kan ik je wel vertellen. Kita links aangelijnd en ik rechts, en we kunnen naar buiten. Kijk, de Bazin gaat ook mee. Da’s gek, want normaal loopt ons Kita dan met haar mee. Nu goed, we zien wel. Daar is de haag van het park al. Poot omhoog en… oef, dat lucht op. Kan toch deugd doen, hé.

Nu gaan we niet verder het park in, maar we draaien af naar de huizen op het einde van de straat. Dat doen we anders nooit. De Bazin gaat zowaar met een sleutel naar binnen! Achter de deur klinkt stevig geblaf. Die stem ken ik: da’s Gitte! Ons Kita is al niet meer te houden en Gitte, eens ze uit haar hok is, ook niet. Na een kleine vriendschappelijke begroeting – al zou je het ook een worstelpartij kunnen noemen – is Gitte mee aangelijnd.

Nu loopt Kita met de Bazin mee en Gitte zit links van mij bij de Baas. We zetten er stevig de pas in, richting hondenspeelwei. Na de nodige sanitaire stops voor Gitte zijn we er eindelijk: rennen geblazen! Na enkele spurtjes houd ik het voor bekeken. Dat die twee jonge grietjes maar van jetje geven. Met die gehoorzaamheidsspelletjes heb ik het wel gehad. Ah, maar er zijn snoepjes mee te verdienen? Zeg dat dan toch meteen! Hier, hier! Ik ook! (Lennox)

 

Lennox op pad met blonde schoonheid...

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s