Ohlala… Niet te geloven!

Moeten jullie dit even horen! Jullie geloven het nooit! Wat ik vandaag mocht! Ik kan het bijna zelf nog niet geloven. Maar het is echt! Het blinkend ding heeft geplikplokt en er zijn dus plaatjes van.

Vanmorgen. Na het uurtje in de speelwei: dat was een saaie boel. Buiten Lennox was er niemand… Nu ja, niemand: ’t baasje en ’t vrouwtje waren er ook.
Ik mag mee naar ’t bureau en ik lig braaf in de bench. Zegt het vrouwtje: dit moet Kita zien! Ik spits natuurlijk mijn oren: moet ik iets zien? En toen!!!!… Ik mag uit de bench. En ik mag op de knieën van ’t vrouwtje springen om naar dat rechthoekig ding te kijken! Met mijn neus op het tokkelding! Snuffelen dus. Mag eigenlijk niet. Het rechthoekig ding dus! Zie ik daar mezelf liggen. Hihi! Mooi, ja, dat ben ik! Zie ik ook wel vanuit de bench. Het vrouwtje tokkelt! Ha, zo doet ze dat. Ook eens proberen… Spaties bij de vleet, zegt het vrouwtje. Maar het mag natuurlijk ook niet. Pfff, wat doe ik dan hier? Nu doet ze klik op een zwarte kever die naast het tokkelding ligt. Nog niet gezien. Snuffelen, eens aan bijten! Aaaai, vrouwtje boos. Braaf zijn dus of de pret is zo uit.

Kita, kijk daar eens! Jouw verhaaltjes zijn al meer dan duizend keer gelezen!

Zeg ‘es, weer een nieuwe hond? Duizend? Aaai, nee, ‘veel’ bedoelt ze!
Wat ik vertel? Ja, zegt ze. En wie leest dat? Dat kan ze niet zien en dat weet ze niet, mijn vrouwtje. Wel als de mevrouwen of meneren reageren! En er zijn er ook wel die de verhaaltjes in de mails lezen, maar dat telt dan niet op. Hoe? Kijken ze dan niet naar de plikplokplaatjes waar ik voor poseer? En naar mijn acteerprestaties in de filmpjes? Pffff, dat weet het vrouwtje ook al niet… Hier weet ze echt minder over dan ze over honden weet. 🙂
Zeg’es vrouwtje, zeg dan tegen die mevrouwen en meneren dat ze in de mail op de titel klikken, hé! Dan kunnen ze zeker de plikplokplaatjes en de filmpjes zien en dan weet ik hoeveel mensen mij leuk vinden. 😉 Dan krijgen ze allemaal een pootje en een likje van mij!

Kita, laat dat knuffeltje liggen! Hoog tijd om naar je nestje te verhuizen!

Nu al? Het wordt pas interessant! Ha! Nog       meer          spaties       !!!!

Nog gauw even een paar spaties...

Dat ben ik: Kita!

  1. …en ik ben maar één klik waard, maar we kijken hier wel vaak met z’n drieën, hé! Zo kennen Rob en Stan ook al Kita en Lennox en de nieuwe pup… Als het foto’s zijn is het natuurlijk wat minder spannend, zeggen zij. Filmpjes daarentegen: die willen ze wel méér dan één keer zien!

    • Dag Rob en Stan! Dan zal ik eens tegen het vrouwtje zeggen dat ze het blinkend doosje meer op “film” moet zetten. Maar dan maakt het geen leuke plikkeplokjes…:-( Vanmorgen in de wei was het blinkend doosje mee! Dus komt er weer wel een filmpje! Daag, een pootje en een likje van Kita!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s