Oeioeioei… groot accident!

Gisteren ging ’t vrouwtje naar de kapper! Leuk!

Want dan mag ik mee naar die vriendelijke mevrouw en die meneer! Zij zijn de baasjes van Suske, een vriendje van mij! Suske is een Cavalier King Charles en een hele brave en rustige hond! Hij was de eerste keer een beetje bang en benieuwd maar nu al lang niet meer! Hij is zo braaf dat het vrouwtje zegt dat hij een goed voorbeeld is voor mij… gggrrr, waf! We kunnen goed ronddollen en ik mag met al zijn speelgoed spelen! 🙂

En van ’t vrouwtje van Suske krijgen we ook snoepjes!
We hadden flink gespeeld en ik ben heel braaf geweest, maar toen we wilden vertrekken… deed ik een grote plas midden op de vloer! aaaiaaai, oeioeioei. Het vrouwtje begreep er niks van! Jaja, ik weet al héééél lang dat ik in huis niet mag plassen (ik ben tenslotte al een jaar oud!) en toen, plots: plas! Ggggrrrrr… ieuw, grrr.

Ohohoh, het vrouwtje was niet goed gezind! Als ik nu volgende keer nog maar mee mag naar Suske! Aaaaiaaai!
Ben de rest van de dag doodbraaf en stillekes geweest, dan vergeet ’t vrouwtje die plas misschien… 😉

Denk je dat, Kita? ’t Vrouwtje was wreed gegeneerd met jouw gedrag!

... ik zal 't nooit meer doen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s