Baasjes – Kita:… 4 – 1

Dat klinkt niet zo veelbelovend, dat toontje van het vrouwtje… Wat zegt ze? Dat het moet gedaan zijn met dat ‘crossen’ en spelen terwijl de baasjes eten en naar ’t nieuws luisteren? Grrrr, waf!
En net nu Lennox en ik dit reuzeleuke spelletje ingevoerd hadden! Brrr! Dat kan niet, ik wil met Lennox spelen.
Braaf in mijn nestje liggen? Neeeeeeeeeeeeee!

Kita, laat Lennox gerust! Kom hier! In je nest! Zit! Liggen! Blijf!
Lennox: mand! Nu! Blijf!

Ik haat dat woord: blijf! Jammer dat Lennox dat altijd doet. Hij is dan ook geen terriër. 😉

Eerste dag: na de elfde keer was ik het beu en ben ik maar netjes blijven liggen. Morgen opnieuw. Ik ben een terriër en dus een koppige lady! 1-0  Niet erg: morgen beter!

Dag twee: aaai, oei, vandaag is het de beurt van ’t baasje om koude patatjes te eten… hihi, ik hou vol! Aaai, oei, dit gaat niet goed, Lennox gehoorzaamt wel en grolt een beetje als ik een poot uitsteek en op zijn kop tik… Hij geeft baasje gelijk. Oké, liggen dan maar. 2-0

Dag drie: haha, ik heb vrouwtje goed beet gehad. In de speelwei ben ik niet naar haar toe gelopen toen ze riep om naar huis te gaan! Echt niet! Lang volgehouden! Vrouwtje ging zelfs de wei uit zonder mij! 😦  2-1 Punt voor mij!! En het vrouwtje speelde vals: het vrouwtje van Sammy greep mijn halsband plots. Einde pret: braaf naar huis.

Dag vier: ha neen, ik ga niet liggen. Niet hier op mijn dekentje en niet in mijn nestje. Zoef: spurtje naar salon. Boink: zetel staat in de weg. Spurtje naar de keuken. Knots tegen de kast. Aaauuuw, even stilstaan. Grrrr: daar is ze weer en ik moet naar mijn nest. Niet opgeven. Na zes keer is het vrouwtje vinnig boos: de wok wordt koud… Wat? Geen speelwei meer vandaag? Zegt ze dat echt? Zal maar doen of ik het begrijp en ik blijf liggen. 3-1

Dag vijf: Lennox lag in zijn grote mand. Heb hem eruit geblaft. Ben gaan liggen en ben de hele maaltijd braaf geweest, in de grote mand. Grote Lennox lag in mijn (kleine) mand. 🙂  4-1

Na vijf matchskes “koppig-zijn”, blijken de baasjes de koppigste terriërs… Maar ik neem nog wel eens revanche! 😉

1-0

 

 

 

 

 

 

 

 

2-1

 

 

 

 

 

 

 

4-1

 

Voor één keertje... 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s