Jarig!… Nu ben ik groot!

Jarig!!!

Vandaag ben ik 1 jaar: ik groot… en mijn nestje te klein! Maar dat willen de baasjes maar niet begrijpen. Geen sprake van een nieuwe, blafte het vrouwtje een paar weken geleden. Al een paar maanden  kan mijn hoofd echt niet meer bij in die mand!… Maar nee, niks!! Die ‘nee’ van ’t vrouwtje is soms wel een probleem…

Andere strategie geprobeerd! Stukken afbijten! Hielp ook al niet. Ben er dan maar weer mee gestopt ook! Mocht niet trouwens. Bij lol is het : nee! ofwel: af! Toch wel zwaar zo’n hondenleven!

Vrouwtje zit weer voor dat scherm te tokkelen. Zegt altijd maar: zie nu toch, hoe klein! Oh, hoe schattig. Ben ik dat? Kan niet!!! Jawel? Maar laaaaang geleden! Wel een heel jaar, vertelt het vrouwtje! Toen was ik ook nog niet hier. Maar bij mijn mama Funnygirl en de baasjes van ’t Asbroek. In Zoutleeuw.

Haha, alle broertjes en zusjes samen pasten toen in mijn mand! 😉 Met tienen! En mama erbij! Hihi! Waffiewaffie… Woef!

Nestje is te klein nu ik groot ben!

Mocht niet... en mag niet... en helpt niet!

Betrapt! Ze ziet het: ik kan er nog wel in!

Pas geboren... 1 jaar geleden!

  1. Patricia!!! Die foto’s!!! Kei-goed!!!!
    Moet ik Erna weer roepen, dat ze komt zien op de computer! Heeft ze al eens gedaan!
    Wij vinden dat ongelooflijk!!

    Kita!! Gelukkige verjaardag!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s